Zagrebački teniski savez logo
Zagrebački teniski savez logo

Kalendar do 10 godina za mjesec ožujak 2021.g. i objašnjenja oko provedbe istih.

Kalendar do 10 godina za mjesec ožujak 2021.g.

Odluko Upravnog odbora Zagrebačkog teniskog saveza održati će se dva turnira u dvorani prije početka vanjske sezone 2021.g.

13 i 14.ožujka 2021.g. održati će se turnir u dvorani 8a Zagrebačkog velesajma

27 i 28.ožujka 2021.g. održati će se turnir u dvorani 6 Zagrebačkog velesajma

Propozicije sa svim detaljima oko prijave za turnir, osobne prijave i drugo biti će objavljene u ponedjeljak u tjednu turnira.

Podsjećamo Vas na obvezu važeće liječničke potvrde od strane sportske poliklinike (ne smije biti starija od 6 mjeseci) koji morate imati kod osobne prijave kako bi ju predočili glavnom sucu.

S obzirom da dugo nije bilo turnira i da je velika vjerojatnost da će biti dosta nove djece donesena je odluka da se kod klupske prijave igrača ovlasti jedan voditelj po klubu sa svojom zamjenom koji može biti sa djecom u dvorani za vrijeme trajanja turnira. Kod prijave mora biti naznačeno ime voditelja i njegove zamjene (samo jedan od njih dvoje kako bi se poštivale trenutno važeće epidemiološke mjere).

Molim sve klubove da se usklade oko ove odluke jer se puno djece prijavljuje samostalno.

Roditeljima treba prenijeti i upoznati ih sa navedenom odlukom kako bi znali da djecu ostavljaju ispred dvorane te da su za vrijeme turnira sa odabranim voditeljem.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ured ZTS-a Vam stoji na raspolaganju.

Stručna tajnica

Nina Majoli

Posljednje novosti